Gerealiseerde projecten & producten

Regelmatig levert SRT Plastics mooie en omvangrijke projecten af. Vol trots willen we deze afgeronde opdrachten aan u laten zien. Hier vindt u een overzicht van enkele van onze succesverhalen! Wilt u meer informatie over een van deze projecten of heeft u zelf interesse in het laten uitvoeren van uw project door SRT Plastics? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Polycarbonaat lichtstraat E.Leclerc Atlantis Nantes

Vervanging bestaande gebogen cassette door 3 laags cassette van massieve polycarbonaat plaat met Infrarood Absorberende techniek, M2 brandcertificaat en Europese norm SBI CS3D0.

 

Adviestraject Renovatie Kunstwerk Rio / Dirk van Lieshout

Voorstellen voor kwaliteitsverbetering gekleurde polycarbonaat panelen kunstwerk Rio. De panelen waren oorspronkelijk voorzien van gekleurde kunststoffolie die niet goed meer hechtte onder invloed van het weer, UV, temperatuurswisselingen en vandalisme. Als ultieme oplossing is een kraswerende coating voorgesteld die exact op de gewenste kleur gemaakt kan worden.

Diffusers architectonische verlichting

Vitroflex MCB113QN is een prachtige gegoten acrylaatplaat, uitgevoerd in dual satin, en wordt veel toegepast in de verlichtingsindustrie.

Wasplaats militaire voertuigen Oirschot NL

Wasplaats militaire voertuigen in UV beschermde massieve polycarbonaat platen, in 4 verschillende op klantenwens nagestelde kleuren verwijzend naar camouflagekleuren, hetgeen het gebouw een unieke uitstraling geeft. 

Diffusers Verlichting Bibliotheek Universiteit Nijmegen Vitroflex MCB113QN

Vitroflex MCB113QN is een prachtige gegoten acrylaatplaat, uitgevoerd in dual satin, en wordt veel toegepast in de verlichtingsindustrie. Voor deze grote armaturen in de bibliotheek van het Grotius Gebouw Universiteit Nijmegen, is vanwege deze prachtige diffuse uitstraling en stijfheid voor dit materiaal gekozen. De bibliotheek wordt door deze grote armaturen prachtig gelijkmatig verlicht.

Polycarbonaat facade translucent blauw

De meerwaarde van kunststof van SRT Plastics

  • Ruim 20 jaar ervaring in kunststoffen en bewerking
  • Snelle kwaliteitsleveringen direct van productie
  • Concurrerende prijzen door Europees netwerk
  • Support bij regelgeving en goedkeuring van uw kunststofproducten
  • Begeleiding & advies bij productontwikkeling en inkoop
  • Productontwikkeling in opdracht of gezamenlijk