PC - Meerwandig X structuur 5W

Polycarbonaat meerwandige multiwall plaat met 5-wandig X-structuur in helder of kleuren. Diktes 8-10-16-20-25 mm en 1-UV of 2-UV zijdige UV bescherming. Opties No-drop tegen condensvorming / beschadiging gewassen in kas, Solar Control tegen warmteopbouw in gebouwen, en Hammer Finish met een mooie diffuse lichtdoorlaat.

SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W
Een driewandige geëxtrudeerde polycarbonaat multiwall plaat die hoge lichttransmissie combineert met kleine minimale buigradius en laag gewicht. Het lage gewicht is een voordeel in constructie, handling en transport. Transparant en translucent met standaard één zijde UV bescherming, tweezijdige UV bescherming mogelijk. Standaardkleuren helder transparant, opaal en brons. Dikte 16 mm. Onze meerwandige plaat word niet gezaagd maar gesneden, zowel online op de extrusielijn als offline voor het maatwerk. 10 Jaar gelimiteerde garantie tegen verkleuring, verlies van slagvastheid en lichttransmissie onder invloed van UV veroudering.


Waarom SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W?
-Eenzijdig UV bescherming standaard, tweezijdige UV bescherming mogelijk
-Hoge lichttransmissie
-Kleine minimale buigradius
-Esthetische fraaie uitstraling
-Lichtgewicht, eenvoudige installatie
-10 keer meer slagvast vergeleken met hoogslagvast PMMA
-Temperatuursbestendigheid
-Uitstekende brandklasse - zelfdovend


Toepassingen
Bouw - daken, gevelbekleding, zijwanden, serres, veranda's, lichtkoepels, lichtstraten, afdaken, carports, rookgasafvoeren, zwembadoverkappingen, plafonds, kassenbouw, daken winkelcentra, trein / metro stations, stadions, afscheidingen.
Verpakking verlichting en neon signs, zijwanden pallets, bescherming fragiele / breekbare delen.
Reclame, verlichte reclame en panelen voor advertenties Agricultuur - kassenbouw, vrachtwagen / trailer / tractor afdaken, agriculturele gebouwen


Extreme slagvastheid
De slagvastheid van SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W is 10 keer hoger dan die van hoogslagvast acrylaat en meer dan 2 keer hoger dan de slagvastheid van PETG.


Uitstekend brandgedrag
Uitstekend brandgedrag van SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W en afhankelijk van de dikte voldoet het materiaal aan de Europese Standaard voor de Bouw EN13501-1. De zuurstofindex van SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W is te laag om het materiaal bij afwezigheid van actieve brand met vuur / vlammen brandend te houden. Dit maakt het materiaal in normale gebruikscondities, zonder kunstmatige toevoer van extra zuurstof, zelfdovend. In geval van brand zal SRT Plastics PC - Meerwandig X structuur 5W smelten en een doorgang creeren waar hitte en rook uit het brandende gebouw kunnen ontsnappen. Het materiaal draagt niet bij aan het uitbreiden van de brand door voortplanting van vlammen / vuur. Zie ook tabblad Certificaten.


Kleine bestelhoeveelheden
Minimum Order Hoeveelheden (MOQ) zijn minimaal bij SRT Plastics maar varieren met de gewenste breedtemaat en gekozen produktopties. Speciale dikten en afmetingen zijn zeker mogelijk, zie tabbladen Voorraad en Productie.

Vraag het SRT Plastics

Veelgevraagde kunststoffen kan SRT Plastics uit voorraad leveren en voor u op maat zagen. Als het gewenste materiaal geen voorraaditem is (bv niet veel voorkomend materiaal, dikte, afwijkende maten (bv lange platen), kleur, textuur etc) of een grotere hoeveelheid, zullen wij dit graag speciaal voor u willen produceren. Vrijwel alles is mogelijk, zie ook tabblad Produktie, dus contacteer SRT Plastics voor uw oplossing op maat!

Polycarbonaat Meerwandig X structuur 5W
Thickness Step Weight K-Value Width
mm mm g/m2 W/m2*K mm
        980 1200 1250 2100
8 10 1600 3,0 - - - -
10 10 1700 2,5 - - - -
16 10 2700 2,0 - - - -
20 10 3000 1,8 - - - -
25 10 3400 1,6 - - - -
25 10 5000 1,6 - - - -

- = geen voorraaditem, op aanvraag - zie tabblad productie.
Speciale dikten, afmetingen, kleuren en texturen op aanvraag.
Aantallen in deze tabel zijn normale aantallen per pallet, kleinere hoeveelheden zijn mogelijk!

SRT Plastics is in staat uw kunststoffen op maat te produceren, online op maat gemaakt op de extrusielijnen, dan wel op maat gezaagd middels onze maatzaagservice. Vrijwel alles is mogelijk, custom made kleuren, uv bescherming, texturen, coatings! Contacteer SRT Plastics voor uw oplossing op maat voor uw behoefte, of kijk onder tabblad Voorraad uw produkt wellicht bij SRT Plastics op voorraad kan zijn!

Polycarbonaat Meerwandig X structuur 5W
Thickness Step Weight K-Value Width UV side Colours & LT
mm mm g/m2 W/m2*K mm    
        980 1200 1250 2100   Clear Opal Bronze Other
8 10 1600 3,0 x x x x 1 (2) x x x o/r
10 10 1700 2,5 x x x x 1 (2) x x x o/r
16 10 2700 2,0 x x x x 1 (2) x x x o/r
20 10 3000 1,8 x x x x 1 (2) x x x o/r
25 10 3400 1,6 x x x x 1 (2) x x x o/r
25 10 5000 1,6 x x x x 1 (2) x x x o/r

Toepassingen in kunststof moeten vaak voldoen aan specifieke eisen, afhankelijk van de materiaalsoort, toepassing en locale wet- en regelgeving van land en/of regio. Voor een aantal combinaties van materiaal en toepassing zijn testresultaten en certificaten op bepaalde normeringen reeds behaald. Contacteer SRT Plastics en wij onderzoeken graag samen met u welke normering voor uw applicatie nodig is!

Polycarbonaat Meerwandig X structuur 5W
Category Region Classification Thickness Test & Standard
Building - European   (Fire-smoke-droplets) Europe Bs1d0 8-25 mm EN 13501-1

Gerelateerde producten

De meerwaarde van kunststof van SRT Plastics

  • Ruim 20 jaar ervaring in kunststoffen en bewerking
  • Snelle kwaliteitsleveringen direct van productie
  • Concurrerende prijzen door Europees netwerk
  • Support bij regelgeving en goedkeuring van uw kunststofproducten
  • Begeleiding & advies bij productontwikkeling en inkoop
  • Productontwikkeling in opdracht of gezamenlijk