PC - Meerwandig Lamella structuur

Polycarbonaat meerwandige plaat met een speciale 3 wandige structuur voorzien van een diagonaal, lichtgebogen tussenwand. Deze tussenwand is functioneel, door orientatie ten opzichte van de zon kan de zontoetreding gedurende de warmste uren van de dag gereduceerd worden. Echter ook esthetisch een echte innovatie en een knap staaltje extrusietechniek. Door het varieren van verschillende kleuren in toplagen, verticale tussenwanden en de 'jalouzien', en orientatie ten opzichte van de zon kan een fraai filterend effect bereikt worden, bijvoorbeeld 's ochtends of juist in de (warme) middag.

SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur
Polycarbonaat meerwandige plaat met een speciale 3 wandige structuur voorzien van een diagonaal, lichtgebogen tussenwand. Deze tussenwand is functioneel, reduceert de zontoetreding gedurende de warmste uren van de dag (bij correcte installatie en orientatie). Echter ook esthetisch een echte innovatie en een knap staaltje extrusietechniek. Door het varieren van verschillende kleuren in toplagen, verticale tussenwanden en de 'jalouzien', en orientatie ten opzichte van de zon kan een fraai filterend effect bereikt worden, bijvoorbeeld 's ochtends of juist in de (warme) middag. Maximale breedte 1260 mm, dikte 16 mm.


Waarom SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur?
-Eenzijdig UV bescherming standaard, tweezijdige UV bescherming mogelijk
-Lichttransmissie en zontoetreding te regelen middels positionering en opzicht van de zon
-Esthetische fraaie uitstraling
-Lichtgewicht, eenvoudige installatie
-10 keer meer slagvast vergeleken met hoogslagvast PMMA
-Temperatuursbestendigheid
-Uitstekende brandklasse - zelfdovend


Toepassingen
Bouw - daken, serres, veranda's, lichtkoepels, lichtstraten, afdaken, carports, zwembadoverkappingen, plafonds, kassenbouw, daken winkelcentra, trein / metro stations, stadions, afscheidingen.


Extreme slagvastheid
De slagvastheid van SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur is 10 keer hoger dan die van hoogslagvast acrylaat en meer dan 2 keer hoger dan de slagvastheid van PETG.


Uitstekend brandgedrag
Uitstekend brandgedrag van SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur en afhankelijk van de dikte voldoet het materiaal aan de Europese Standaard voor de Bouw EN13501-1. De zuurstofindex van SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur is te laag om het materiaal bij afwezigheid van actieve brand met vuur / vlammen brandend te houden. Dit maakt het materiaal in normale gebruikscondities, zonder kunstmatige toevoer van extra zuurstof, zelfdovend. In geval van brand zal SRT Plastics PC - Meerwandig Lamella structuur smelten en een doorgang creeren waar hitte en rook uit het brandende gebouw kunnen ontsnappen. Het materiaal draagt niet bij aan het uitbreiden van de brand door voortplanting van vlammen / vuur. Zie ook tabblad Certificaten.


Kleine bestelhoeveelheden
Minimum Order Hoeveelheden (MOQ) zijn minimaal bij SRT Plastics maar varieren met de gewenste breedtemaat en gekozen produktopties. Speciale dikten en afmetingen zijn zeker mogelijk, zie tabbladen Voorraad en Productie.

Vraag het SRT Plastics

De meerwaarde van kunststof van SRT Plastics

  • Ruim 20 jaar ervaring in kunststoffen en bewerking
  • Snelle kwaliteitsleveringen direct van productie
  • Concurrerende prijzen door Europees netwerk
  • Support bij regelgeving en goedkeuring van uw kunststofproducten
  • Begeleiding & advies bij productontwikkeling en inkoop
  • Productontwikkeling in opdracht of gezamenlijk